6 nov. 2011

Bunatati cu ulei de catina si masline:Cosmetic Plant



Acum cateva saptamani am primit si eu produsele oferite de Cosmetic Plant,in cadrul campaniei Trender.Le-ati vazut pe blog,prima data in cosul Goodies,apoi la preferintele lunii octombrie.

  Imi face deosebita placere sa va spun cateva cuvinte despre experienta mea cu produsele Cosmetic Plant:demachiantul vitaminizant,crema de maini si crema contur ochi,toate imbogatite cu ulei de catina si masline.
  Entuziasmul pentru uleiul de catina?
Uleiul de catina actioneaza pentru vindecarea unor maladii ale pielii , ca : eritemele , uscaciunea , mancarimile,durerile,exzemele,si psoriazisul.Capacitatea catinei dea stimula regenerarea pielii s-a dovedit utila in tratamentul arsurilor,ranilor cu vindecare lenta si ulceratiilor, datorita continutului bogat in componentele nutritive esentiale pentreu sanatatea pielii si in special incetinirea procesului de imbatranire. 
 Dar uleiul de masline?
Fiind considerat ca un ulei al frumusetii, el face pielea mai stralucitoare. Uleiul de masline curata si inmoaie pielea, o hidrateaza si o regenereaza.

Laptele demachiant vitaminizant cu ulei de catina si masline* mi-a placut mult ca si consistenta si ca putere de curatare.Textura cremoasa,placut parfumata,curata delicat,dar perfect chiar si machiajul rezistent la transfer.Dupa demachiere,tenul are un aspect hidratat,se simte mult mai elastic.Este potrivit tipului meu de ten (mixt),dar este recomandat si tenului normal.Consistenta densa in face sa fie extraordinar de spornic,deci o cantitate foarte mica este suficienta pentru dizolvarea machiajului tenului si de pe gat.

LATER EDIT :dupa o folosire indelungata am observat ca imi tot apar un fel de cosulete,in grup de 4-5-6,micute,fara varf,de culoarea pielii.Dupa cateva zile in care nu am mai folosit demachiantul Cosmetic Plant nu mi-au mai aparut altele,insa cand am reluat folosirea acestuia,problemele au reaparut.Se pare ca acesta ar fi efectul blocarii porilor.

Crema pentru maini emolienta-regeneranta cu ulei de catina si masline* este produsul meu preferat.Pe langa acizii grasi din uleiul de catina si masline,formula este imbogatita si cu vitaminele  A,E,F,D.O cantitate mica este suficienta pentru a reda catifelarea si hidratarea pielii mainilor,mai ales acum,in sezonul rece.
 Textura fina,usor uleioasa,se absoarbe repede in piele.Este perfecta si pentru ingrijirea coatelor,fiind foarte emolienta.
  Trebuie sa spun ca cel putin 5 dintre colegele mele au acum pe birou crema de maini Cosmetic Plant.Le-am ``indragostit`` dupa ce apareau in fiecare pauza la biroul meu si cu diverse scuze imi insfacau crema.
Vorba Andreei (A beauty tale),cu crema asta imi vine continuu sa-mi ating mainile,sa mi le miros...trezeste simturile,va spun eu!

Crema contur ochi cu ulei de catina si masline este cel de-al treilea produs primit spre testare.Incantarea nu a fost totusi pe masura celorlalte doua produse.Dupa aplicare,pielea ma strangea in coltul exterior al ochilor,dupa care ma ustura si ochii imi lacrimau.Am inceput sa o folosesc mai rar,cu acelasi rezultat insa.
  Mentionez insa ca am aceeasi problema cu toate cremele de ochi folosite pana in prezent.Singurele care imi fac bine sunt uleiurile naturale.
Crema o puteti vedea in prima imagine,intrucat nu o mai am.Asa cum va spuneam si intr-una din postarile trecute,am daruit-o cuiva,care,sper sa se poate bucura de ea asa cum trebuie.

    Fiind primele mele produse Cosmetic Plant trebuie sa spun ca mi-au depasit asteptarile.Multumirile mele merg astfel spre Trender pentru includerea mea  in campania de testare si,de asemenea multumiri si felicitari Cosmetic Plant.


 Nu uitati ca puteti castiga un demachiant vitaminizant CP si crema de maini CP la concursul lunar (in desfasurare).

          Pe curand!




 

Blog Template by YummyLolly.com