17 aug. 2016

Răspund unei invitații simpatice: Hai la mare cu Solaris...

Bună, fetelor!

Am primit de dimineață telefon de la o prietenă dragă. Întrebată fiind ce fac, i-am spus că vreau să scriu o postare pe blog, mărturisind că nu sunt sigură că se va și concretiza dorința mea. Cu tonul cald și optimist ce-o reprezintă, prietena mea m-a încurajat: Haaaide, haaai! Mi-e dooor, mi-e dor!... Am replicat râzând, cu gândul la pinguinul Apolodor - simpaticul personaj al lui Gellu Naum: Mi-e dor, mi-e dor, de frații mei din Labrador!!!.

Am găsit în draft aceste rânduri. Le scriam la sfârșit de martie. Evident, așa cum feelingul îmi spunea, acea postare nu a fost finalizată. Mai sunt câteva alte ciorne din ultima jumătate de an - au avut aceeași soartă. De ce așa? Vom vorbi și despre asta, dar nu acum. Curând, sper - fără a putea promite!

Pentru astăzi mi-am propus să răspund unei invitații-îndemn. Frumoasa echipă Solaris mi-a adresat-o. Tuturor o adresează, nu numai mie! Hai la mare cu Solaris!

În maniera pozitivă cu care ne-au obișnuit, mi-au transmis gânduri bune și mi-au pregătit raze blânde de soare, alături de noutăți care să meargă mână-n mână cu vara și cu vacanța!

Fotografiile au și ele darul vorbirii iar ale mele sunt chiar gureșe - seamănă cu autoarea! Vă invit să le vizualizați și să le ascultați mesajul...




Acel musli mix fără zahăr e preferatul Diei! Îi place la nebunie combinația... Semințele pentru salată au fost mereu chemate la apel. Pe lângă aportul pe care îl aduc organismului - avem în vedere faptul că e un amestec de semințe de susan, de floarea-soarelui, de chia, de in maro, de dovleac și de pin - eu apreciez și faptul că sporesc farmecul salatelor prin melanjul de texturi.

Gustările sănătoase de la Solaris așezate frumos în trei compartimente se află în top 5 al favoritelor mele când vine vorba despre produsele lor! Pachetul Hai la joacă conține un mix de bunătăți cu o aromă ce m-ar convinge cu ușurință să stau cu nasul lipit de pachet! :)) Acesta este și motivul ce m-a determinat să lipesc și nasul camerei foto, are și ea dreptul să savureze - doar îmi este coechipier!

Merișor și vișine confiate, luminate de caju... eu sunt vânătoreasă de caju!

Fulgi de porumb fără zahăr, fulgi cu tărâțe de grâu... cronț-cronț sănătos!

Dude deshidratate, căpșuni confiate, stafide brune... aici Alex și Dia își dispută teritoriul!

 Să știți că în punga gălbioară au fost și pufuleți fără sare, au fost și covrigei sărați dar... 
nu știu cine și când i-a mâncat! În tot misterul ăsta, un indiciu tot am:
 au fost crocanți și gustoși!

Poate călugărul ăsta să se facă vinovat?!

La final, dăm Cezarului ce-i al Cezarului! E un produs ce - în opinia mea - are mari șanse să fie în fruntea acelui clasament pe care-l aminteam mai devreme: uleiul de cocos presat la rece, uleiul de cocos Solaris! Excelentă ideea de a-l așeza în ambalaj cu pompiță - să recunoaștem, e mult mai practic astfel, se poate transporta, manevra, doza mult mai ușor (deși eu simt că îmi e în continuare dragă și varianta borcănelului de sticlă). 

Dacă se întâmplă să nu vă fi împrietenit cu uleiul de cocos până la acest moment, va fi de-ajuns să încercați o dată uleiul de cocos de la Solaris! Mie una, nu îmi va lipsi din casă!


Uleiul de cocos din campania Hai la mare! a fost gândit pentru a fi folosit pentru hidratarea pielii după expunerea la soare. Știți că după ce venim de la plajă, după dușul corespunzător, simțim nevoia să aplicăm un produs care să hidrateze - altfel pielea tinde să se usuce, să țină, să dea senzația că strânge. Eu una am folosit un lapte reparator după plajă pentru că am fost iute de picior și am salutat marea înainte de a veni îndemnul de la Solaris! Prin urmare, pe acesta îl voi folosi așa cum m-am obișnuit: mască pentru păr (face o treabă excelentă), îngrijirea cuticulelor. Clătitelor le dă o aromă aparte, chiar vreau să fac săptămâna asta! Și intenționez să îl testez și în combinație cu bicarbonat de sodiu, se spune că are efect de albire pentru dinți. Sunt atât de multe posibilități de utilizare a acestui ulei, zeci de posibilități, veți fi uimite de ceea ce găsiți la o simplă căutare în mediul online!!!

Apropos, când am revenit din concediu, primul produs pe care l-am folosit (cu mâna pe inimă vă spun!) a fost uleiul de cocos Solaris ce aștepta în frigider. De ce și cum? Am venit cu un soi de conjunctivită, cred că aerul condiționat din mașină mi-a alimentat-o. Îmi lăcrima un ochi continuu. Fie din pricina lacrimilor, fie din cauza faptului că am tooot șters necăjitul ochi, pielea de sub acesta se înroșise, se uscase cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată, mă ustura. Am știut că uleiul de cocos îmi va alina și va rezolva problema asta - quod erat demonstrandum! 

Plaja nu m-a mai văzut de-atunci și nici eu pe ea (decât de la o apreciabilă distanță). Îmi place la mare, îmi dă o exuberanță fantastică apa mării dar e aproape imposibil să mă convingi să merg la piscină, ștrand și altele de acest fel...

Revenind la Solaris... vreau să vă spun că îi revine, printre atâtea altele, meritul de a mă afla acum, aici, pe blog. Când am văzut provocarea scrisă în partea de jos a ilustratei pe care mi-au trimis-o, gandu-mi s-a dus instantaneu către postarea mea de suflet, Happy moments, exercițiul de fericire pe care îl fac cu mine însămi de multă vreme și la care v-am îndemnat și pe voi mereu! Ei bine, mi-e drag Solaris, mi-e atât de aproape de suflet acea idee de postare încât voi răspunde acelei provocări cu mai puține cuvinte decât de obicei și cu mai multe imagini... Ca să vă puteți forma o părere despre ceea ce am mai făcut în ultima perioadă, nu mă voi limita la frumoasele amintiri din vacanța de la mare ci voi extinde la întreaga vară și voi selecta câteva dintre momentele memorabile!


Nu-i așa că vara începe la 1 Iunie, de Ziua Copilului?! 
Having fun! Alături de năstrușnicii mei minioni...

Hihii, fotografia aceasta ne-a ieșit foarte bine! Să fi văzut strădanie la mine și la domnișoara fotograf atunci când a fost nevoie ca fiecare dintre cei 31 de minioni 
să privească în față și să aibă o ținută cât de cât serioasă! :)))

E final de an școlar! Vă invităm la carnaval! Eu vă asigur că fiecare personaj a fost interpretat într-un mod... delicios!:)


Dia noastră!!! Cu emoție, la absolvirea clasei a 4-a, final de ciclu primar...


Flori pline de veselie...


Chiar dacă eu nu v-am mai arătat asta, Solaris chiar mi-a fost tot timpul alături!
Sunt extraordinare comprimatele acestea de la Benefica Propoforte. Vi le recomand! Au o concentrație foarte mare de propolis, mie mi-au luat durerea cu mâna când aveam mărăcini în gât din cauza unei viroze și au avut efect și asupra stării generale!!!

Delicioaaaseee gofrele cu miere! Zambilele îmi arată că am dat timpul înapoi chiar până în primăvară. Dar nu-i cu supărare, nu-i așa? Citeam atunci poemele lui Nichita Stănescu, Laudă omului se întrezărește în fotografie...

Bunătăți... știți de la cine! :) 


Nu prepar găluște, nu îmi ies. Însă mamei i-au ieșit pufoase cu măcinișul de la Solaris!


Hai la fitness! Fitness pentru minte. Apropos, ca să nu vă vină cine știe ce idei :)), titlul cărții este Zonele tale eronate. Carte de dezvoltare personală. A apărut în 1976, e de-o seamă cu mine! Oldies but goldies - am găsit de învățat din ea...


Suntem la final de Cireșar, de Ziua Învățătorului, la o ieșeală cu colegele...

Hihiii, gata, plecăm la mare! În Bulgaria, la Sf. Constantin și Elena - plăcuuuut mult-mult! 
A mers la suflețel...





 Unii în piscină, alții pe șezlong... v-am spus care e poziția mea în privința asta! :P

Îmi propusesem să văd domeniul de la Balcic al reginei Maria și împreună cu ai mei! Alex a spus că e mult mai frumos decât se aștepta...






În august, când trandafirii au vise mari și tind spre cer...



Acesta e mai pământean și îl ofer virtual fiecăreia dintre cititoarele mele!
Fete dragi, vă mulțumesc pentru faptul că v-ați oprit ca să mai petrecem timp împreună... Caldă și strânsă îmbrățișare!

Cu mult drag,
Ilda
Lavender Thoughts to you
 

Blog Template by YummyLolly.com