29 apr. 2011

Vodka & Caviar by OPI (I)

    Sursa inspiratiei pentru postarea de astazi este chiar filmul pe care l-am vazut aseara si pe care vi-l recomand cu toata inima-The Barber of Siberia (Barbierul din Siberia,1998).Lumea Rusiei e fascinanta...atat va spun.

    Totusi,revenind la unghii,vreau sa va arat unul din lacurile mele preferate de la OPI.Vodka&Caviar este o nuanta plina,calda,extrem de lucioasa,...rosie.Mi-am cumparat-o chiar de 1 martie,considerand a fi martisorul potrivit.Am folosit-o de multe ori,fiindu-mi atat de draga si pot spune ca e destul de spornica (din volumul de 15 ml nu pare sa lipseasca ceva,e ca si noua).Evident,o aplic intotdeauna in doua straturi pentru ca,veti vedea,diferenta intre un strat si al doilea e vizibila.
  Se aplica cu usurinta datorita pensulei lungi,de densitate medie si se usuca imediat,in cateva secunde.Stratul al doilea pare sa se usuce la fel de repede,insa prefer sa mai astept 2-3 minute inainte sa ma apuc de orice altceva.Si asta doar pentru a pastra luciul.

  Cum rezista?
   Desi as putea sa va spun din proprie experienta cate ceva,insa va propun un test.Sa observati impreuna cu mine cum se ``comporta`` lacul de unghii de-a lungul unei saptamani.Zilnic,timp de 7 zile,voi posta cate 1-2 poze cat mai reprezentative pentru situatia respectiva.Asa ca,pana maine,va las in compania primelor poze facute azi,imediat dupa aplicare.Nu am avut timp sa retusez,din dorinta de a surprinde culoarea proaspata si imi cer scuze.Cred totusi ca esentialul conteaza.

 
                                         Dupa aplicarea primului strat Vodka &Caviar.Flash Off

                                         Dupa aplicarea primului strat.Flash On                                           Imediat dupa aplicarea celui de-al II-lea strat.Flash on

                                         
                                       Dupa aplicarea celui de-al II-lea strat.Flash Off


         V-am pupat pe toate cate-un pic!Endre.
 

Blog Template by YummyLolly.com